RUHATERVEZÉS

A ruhatervezés konzultáció végén megajándékozzuk egy Ön által választott szépítő vagy karcsúsító termékkel. 

A BARBARA LEBER brand fő profilja - több mint 20 éve - az egyedi ruhák tervezése, elkészítése.

A tervező Léber Barbara mottója, hogy  "Minden Nőben van valami gyönyörű amit érdemes és kell is hangsúlyozni".

Az egyedi ruhák elkészítése azért különbözik erőteljesen a kollekció modelljeitől, mert ez esetben egy rajz alapján, nulláról kell megalkotni egy ruhát a megrendelő méretében. A tervező ráhangolódik a vendégre és teljes figyelmével leképezi beszélgetés során érkező információkat és az érzeteit egy papírra rajz formájában. Azaz, megtervezi a megrendelő álomruháját. Megtaláljuk a tökéletes textileket és a legmegfelelőbb színeket.

Új szabásmintát készít a modellező kolléga, majd több próbával áll össze a ruha úgy, hogy tökéletesen megfeleljen a megrendelő elképzeléseinek, alkatának, személyiségének és az alkalomnak. Minden ruhát addig "készítünk" amíg a megrendelő tökéletesen elégedett. Több mint 20 éves tapasztalatunk ezen a téren garantálja a vendégeink elégedettségét, a minőséget és a szakértelmet. 

A megrendelés folyamata egy konzultációval történik. Egy alkalom (kb 50-60 p) elég szokott lenni arra, hogy megszülessen a ruha rajza, kiválogassuk az anyagokat, csipkéket, kellékeket és megrendlés esetén levegyük a vendég méretét és megbszéljük az első próba időpontját.

A ruhák tervezésének és elkészítésének ára több szemponttól is függ. Legtöbb esetben az álomruha tervezését nem befolyásolja az anyagi keret, ilyenkor - ésszerű határokon belűl- a ruha szabása, a felhasznált textilek és a kézimunka mennyisége képezi az ár megállapításának alapját.

Gyakran előfordul, hogy a megrendelőnek van egy, a ruhára szánt anyagi kerete és ennek ismeretében, úgy tervezzük meg a ruhát, hogy az beleférjen ebbe a keretbe de egyben tökéletesen meg is feleljen a megrendelő elképzeléseinek, vágyainak. Ez esetben érdemes ezt a keretet a konzultáció legelején tisztázni.

FONTOS: A Ruhatervezés konzultáción egy teljes tervezési folyamatot valósítunk meg amelynek a végén rajz formájában ruha terv/tervek születnek.

Ez egy intenzív (50-60 perces) folyamat amely során a tervező minden szempontot figyelembe véve dolgozik az alkalomnak, a karakternek és az alkatnak megfelelő legtökéletesebb ruhaterv megalkotása érdekében, a megrendelővel összhangban.

Abban az esetben ha a tervezési folyamat végén a vendégünk nem rendeli meg az öltözéket, úgy a munka tanácsadásnak minősül és 25.000 Ft tanácsadási díjat fogunk kérni. Amennyiben később mégis megrendeli a tervezett ruhát, akkor természetesen a tanácsadás díját levonjuk a készülő ruha árából. Ajándék terméket minden esetben választhat.

A Ruhatervezés konzultációra vagy a Szalon meglátogatáshoz mindenképpen kérjen időpontot, melyet megtehet az alábbi űrlapon,

Vagy telefonon: +36209555686

Nyitvatartási időintervallum: KEDD/ SZERDA/ CSÜTÖRTÖK - 14-19H. Kérjük kérjen időpontot.

KONZULTÁCIÓS AJÁNDÉK TERMÉK - válassza ki kedvencét
IDŐPONT EGYEZTETÉS- HÓNAP
IDŐPONT EGYEZTETÉS- ÓRA