FOGYÁS SIKERSZTORIK

 

KÖLLŐ BABETT “Iszonyú jó volt! Storyztam is belőle folyamatosan az Instán. Nagyon jó volt a gyomromnak, iszonyatosan megkönnyebűlt. Sok energián lett és kb 2 kg ment le. Zseniális szerintem !”

KÖLLŐ BABETT “Iszonyú jó volt! Storyztam is belőle folyamatosan az Instán. Nagyon jó volt a gyomromnak, iszonyatosan megkönnyebűlt. Sok energián lett és kb 2 kg ment le. Zseniális szerintem !”

FÉSÜS NELLY "Soha semmilyen fogyókúrás módszerrel nem sikerült még 4 kg-ot lefogynom egy hét alatt. Ez idáig! Mindenkinek csak ajánlani tudom Léber Barbara - Lifestyle programját! 1 Hét -1 Ruhaméret! Közben nem haltok éhen, mert isteni nasikat, táplálékkiegészítőket, kávét és édességet ehettek a csomagból"

TORNÓCZKY ANITA: A Covid utáni mozgásszegény és nem jól evős életmód eredménye plussz 10kg lett. Miután az edzések és a kiegyensúlyozott étrend a vártnál lasabb eredménnyel kecsegtetett kellett valami gyors segítség, mert csak 15 napom volt a fürdőruhás programig.
Gondoltam egyet és felhívtam régi barátomat Leber Barbarat, aki a csodás ruhák megalkotása mellett nemrég kidolgozott egy egy hetes diétás programot, hogy mindenkin jól álljon az a ruha. Barbi a telefonom után másnap megjelent a heti adagommal egy szép nagy dobozban(napi 5 finom étkezés!) és nekikezdtem. Nem mondom, hogy egyszerű volt a heti 3 edzést végigcsinálni a diéta mellett, meg azt sem, hogy nem voltam gyengébb, de a már leadott 4kg után további 3 kilótól szabadultam meg komoly éhezés nélkül, így már csak 3 maradt. Köszi Barbi! Rengeteg motivációt ad már az, hogy látom, hogy nem lehetetlen.

LADINEK JUDIT: A színházi évad nálunk a Madáchban,a Macskákkal indult,most szeptemberben,ami arra ösztökélt,hogy egy gyors és mégis hatékony fogyókúrát keressek.
Bár szerencsés alkatom van,de azért a majd 2 év pandémia,a leállás,nálam is feljebb tolta a fürdőszobamérleg mutatóját.
Arról nem is beszélve,hogy a Macskák-kosztüm mindent kidomborít...
Így mondhatom,boldogan vágtam bele,az"egy hét-egy ruhaméret"programba!
Egyrészt tetszett,az időintervallum,mert tudom magamról,ha viszonylag rövid a kötött diétaprogram,az számomra még kibírható,és ha eredménnyel jár,akkor valamilyen formában folytatom az odafigyelést,mert nem szeretném elveszíteni az addig megszerzett sikereimet!Valamint tetszett,hogy szinte bármikor ehetek,sőt!
A főételek finomak,ízletesek, (kedvenceim a bolognai,és a thai tészta) tulajdonképpen az édességekre nem is volt már igényem,de hozzáteszem,nem is vagyok édesszájú,nálam a desszert fogalmát tökéletesen kimeríti egy kávé,és egy kocka csoki...így aztán nagyon örültem,hogy a programban van a kollagénes kávé,amire többször is rájártam a nap folyamán.
A napi egy kg zöldségemet hol nyersen,hol párolva hol grillezve fogyasztottam el,és amit imádtam,hogy megsózhatom!
Mindent összegezve,2,5 kilótól megszabadultam,(mindenféle önsanyargatás nélkül)és beindult egy folyamat,amitől könnyebbnek,energikusabbnak elszántnak érzem magam,mert néha fontos a gyors siker!

Tunyogi Bernadett  A karatén időszak alatt felszedett 4-5 kilótól eddig még nem sikerült megszabadulnom. Számomra ez fontos, hiszen a színházi jelmezeket nem varrják újra, ha nem megy össze a cipzár!
Az Egy hét- egy ruhaméret csomag nagyon bevált! Kifejezetten finom tészták, levesek, kekszek és a gyümölcsös szeletek voltak a kedvenceim! Egyáltalán nem voltam éhes sőt, nekem már sok is volt a plussz zöldség fogyasztása. Nem éreztem úgy, hogy kínlódva kellene végigcsinálnom a hetet. Méregtelenítésnek is nagyon hasznos volt, így 2-kg le is ment!
Persze szeretnék mégegyszer ennyit fogyni, úgyhogy folytatom a programot! 
Köszönöm Barbara az alakuló formám! 

PORDÁN PETRA “Van egy NŐ az életemben, aki felé a bizalmam azóta töretlen, mióta 5 évvel ezelőtt megtevezte azt a menyasszonyi ruhát, amiről mindig is álmodtam. Azóta több fontos eseményen az Ő gyönyörű ruhakölteményeiben jelentem meg, és most rábíztam a testemet is. Akik ismertek, tudjátok, hogy soha nem fogyókúráztam, mert szeretek enni, és inkább izzadok a teremben, minthogy sanyargassam magam. Mindig volt rajtam 2-3 kiló, ami másnak fel sem tűnik, engem viszont zavart. Léber Barbara magán kísétletezve megalkotott egy olyan módszert, amit mi dolgozó nők is tudunk tartani. Ez nekem azért volt fontos, mert reggeli műsorvezetőként nem éhezhetek, kell, hogy pörögjön az agyam. A tapasztalatom: finomakat ettem, nem éheztem, 2kg fogytam, de ami a lényeg ELTŰNT a narancsbőröm!!!Egyetlen dolog hiányzott csak a hús, mert igazi ragadozó vagyok, de egy hétig ki lehet bírni. Hálás vagyok, Barbara, köszönöm”

Testalkatom miatt én nem mondhatom el hogy sok-sok kilót veszítek mikor az egyhetes étrendet fogyasztom ( 53 éves vagyok,158 cm,60 kg.)
A változókori testállag-romlást viszont gyorsan,hatékonyan orvosolja ez az egyhetes diéta!!!!
Évente kétszer tartom a kúrát,nagyon szeretem! Megkönnyebbül a testem,fiatalosabban érzem magam!
A gyors,személyes “ügyintézés” különösen jól esett!!!
Minden jót kívánva,üdvözlettel
Pálmai Katalin

LITKEY MARIETTA: Sokan kérdeztétek és ígértem is BarbaraLeber “ Egy hét = mínusz egy ruhaméret” programja szerintem rendkívül hatékony, de kemény is! Fontos, hogy olyan hetet kell kiválasztani, amikor teljes nyugalomban OTTHON tud lenni a hős fogyni vágyó! Nekem sikerült egy olyanra időzíteni, amikor éppen csak egy házat kellett kipakolni és még egy gyors üzleti utat is le kellett zavarni. Mindez mégsem tántorított el, ha már belekezdtem óriási blama nem végigcsinálni… Ami számomra talán a leginkább hiányzott az a hús. Hiába tömtem magamba a zöldséget kilószám, a 4ik napra úgy éreztem egy ökröt is fel tudnék falni. Az első változást a bőrömön tapasztaltam, hála a rengeteg, kollagénnel dúsított Shake-nek, amire férjem is rákapott. Ő talán kevésbé hiúságból, mint inkább az izomzatra és az izületekre gyakorolt áldásos hatása okán. 
Kétségtelen, hogy alig vártam a 7ik napot, de mindenért kárpótolt az eredmény: definiáltabb kontúrok, feszesebb bőr.
Mindenkinek szívből ajánlom a programot még akkor is, ha nem tartja be szigorúan, esetleg néha (vagy végig) beiktat egy reggelit, tart egy nap szünetet, mert még úgy is működni fog! A levesek és kis desszertkék ízletesek, amihez bátran lehet friss salátát – vaskos öntet nélkül! – fogyasztani, úgyhogy nyugodtan bele lehet vágni!

Pereházy Annamária : 
 Az étrenddel kapcsolatos tapasztalatom,hogy gyorsan elkészíthető,tartalmaz minden tápanyagot amire a szervezetemnek szüksége van,sőt mivel édesszájú vagyok,így nagyon könnyű volt betartani az étkezéseket! Viszont a főételekhez mindig fogyasztottam zöldségeket és nem volt éhségérzetem. Figyeltem a vízfogyasztásra is ,néha még egy koffeinmentes,natur gyümölcsteát is ittam. Az eredménnyel teljesen meg vagyok elégedve,egyáltalán nem volt nehéz!!! Köszönöm

A közösségi oldalon böngészve egyszer csak megjelent Barbara 1 hét 1 ruhaméret promója. Meg is lepődtem, honnan tudják hogy FOGYNOM kéne???? de gondoltam ha már így tálcán kínálták a lehetőséget belevágok, egy hetet fejen állva is kibírok………..és nem csak hogy kibírtam még élveztem is, mert napról napra látványos volt a mérlegelés. A levesek kifejezetten finomak és persze a napjaim fénypontja a 2 bonbonka elfogyasztása volt. Az egy hét alatt 4,5 kg-tól sikerült megszabadulnom, és természetesen a második csomagot is megrendeltem, felbuzdulva a látványos eredményen. Jó szívvel ajánlom minden fogyni vágyónak. Üdvözlettel Jancsó Ágnes

Kedves Barbara! Nagyon köszönöm ezt a programot, már minden reményem elszállt a fogyással kapcsolatban , így változó korban , bármit kipróbáltam nemhogy fogytam volna hanem még csak mentek felfelé a kilók. Az elmúlt fél évben 5 kilót szedtem fel  az eddigi 10 kilós súlyfeleslegemhez, pedig edzek a cukorról lemondtam, a kenyeret kiiktattam az étrendemből de úgy látszott ez sem elég . Akkor egy nap hazafelé menet megláttam a hirdetést  -gyorsfogyás- hát nem sok esély van rá de gondoltam kipróbálom, adok még egy esélyt magamnak.Megrendeltem a csomagot csodaszép csomagolás , aztán elolvastam hogy mit kell és mit nem szabad fogyasztani , hát nehéz lesz gondoltam, de muszáj egy hetet ki lehet és ki kell bírni. A 3 liter víz nagyon nehéz volt,  a zöldségek könnyű , mert abból már eddig is sokat fogyasztottam, húsmentesség 2 napig bírtam. De az eredmény amit 3 nap alatt elértem az arra késztetett hogy abba ne hagyd ez működik. Amikor 3 nap után felpróbáltam egy olyan ruhát amit még télen rendeltem nyárra de nem jött rám és most gond nélkül fel tudtam venni, hát az  maga volt a megtestesült menny, felvettem egy fürdőruhát és nem buggyant ki a hasam, hihetetlen. Végigcsináltam az egy hetet és 3 kilótól megszabadultam , tudom ment volna a 4 kiló is de kétszer elcsábultam hús tekintetében. Az ételek nagyon finomak az édességek még finomabbak az a legjobb hogy egyáltalán nem kívántam semmi édességet a sütizdét vagy fagyizót messze elkerültem és még nem is sóvárogtam utána, simán ki lehet bírni és ez nagy kalória csökkentő, kedvencem lett a spárga leves, a gomba leves, és a tésztás ételek is fantasztikusan finomak. Úgyhogy folytatom egy hét husizás de csakis minimális mennyiségben és betartom azt amit eddig elértem sok zöldség, gyümölcs és 3 liter víz és 1 hét múlva újabb kúra , így hogy felcsillant a siker lehetősége ez nagy magabiztosságot ad, igen elérhetem a célom 15 kilótól megszabadulhatok akár néhány hónapon belül. Nagyon köszönöm Barbara ezt a fantasztikus programot, sok sikert kívánok és kívánom hogy sok hasonló problémával küszködő embert tudjon megsegíteni evvel a fantasztikus lehetőséggel. Én biztos vevője maradok és folytatom. Nagyon nagy köszönet: Hegedűs Andrea 

Meggyes ZSUZSA “A bőröm minőségén nagyon latszik a változás es a narancsbőr is csökkent. A diétát nem volt nehéz tartani mert finomakat ettem egész héten. A mennyiség is pont elég volt. Nagyon örültem hogy külön lehet enni finom csokoládékat mert nagyon szeretem az édességeket. A fogyás mellett a szépség is a figyelem központjában van a hialuronsavval és kollagénnel dúsított étrend meghozta a gyümölcsét , ez latszik a bőrömön és a hajamon.”

A „Léber Barbara” márkanév számomra mindig is a minőséggel volt egyenlő, ami ismét beigazolódott. Az „Egy ruhaméret egy hét alatt” csomag éppen azt takarja, amit hirdet. Nem több, nem kevesebb. A megfogalmazás és a kivitelezés is sallagmentes, letisztult, lényegretörő.
Ha betartjuk az előírásokat, elkerülhetetlen a fogyás. Várom az új ízeket! Turbucz Erika

Beszámoló – Nyilka Ildikó A balesetem, a sport hiánya, a karatén sajnos, nem pozitív mérleget mutatott Nagyon el voltam keseredve.Pont jókor jött a fantasztikus egy hetes Léber Barbara diéta programja,hiszen sok mindennel próbálkoztam eddig, és eddig nem volt sikeres.Léber Barbara kiváló diétája meghozta a várva várt méret csökkenést. Alig 1 hete kezdtem és 1 ruha méretettel kevesebb lettem. Tanács: Csak a sport nem elegendő, az étrend a legfontosabb. Amit jó ha tudsz. Arányok 30% sport, 70% étrend. De ha egy hét alatt egy ruhaméretettel szeretnél csökkenni, hogy felvehesd a legszebb ruhádat, bátran próbál ki a szuper diétát. Hogy mit is eszel? És mennyit? Ezen neked nem kell gondolkodni, a dietetikusok segítették a Leber Barbara zseniális ötletét és közösen összeállították a fantasztikus, egyszerű diétát. Éhezned sem kell. Csoki ès kollagén kávéja is zseniális ami még fiatalít és boldogság hormonokat termel Hatás? Gyorsan elérhető egy hét alatt, úgy hogy éhezned sem kell. Nem is szabad.! Ezért is olyan egyszerű, bárhol előveheted a neked készített adagot ami egyszerűen elkészítő , pontosan 2 p alatt. Egyszerűen fantasztikus. Egy hét után nem hagyott nyugodni az egy méret csökkenés. Én már a másik ruhaméreten dolgozomÚgy látszik nem tudom abbahagyni a hatás miatt. Jól érzem magam a bőrömben. Mit kell tenned? Bíznod kell a hatásában, és akár kövess engem ,hogy lásd a nagyszerű eredményt. Jó szívvel ajánlom Nektek

Kovács MÁRTI : Januàr 2.hetében megcsinàltam egy 1 hetes All in mèregtelenítö programot, szerencsère nagy sikerrel..! 4 kg ot fogytam 75 kg ombòl(3 nak szàmolom, mert a kùra utàni elsö nap 1 kg visszajött, de a 3mat szerencsère azòta tudom tartani)! Szeretnèk kerdezni a tovàbbiakròl! Ùgy terveztem, hogy àprilisig minden hònapban csinàlok 1-1 ugyanilyen hetet! Összesen kb 10 kg ot szeretnèk fogyni, ès ùgy szàmoltam, hogy ezzel a 4 hònapi, 1-1 hèttel lennèk meg! Mit gondolnak erröl? Ajánljàk, hogy minden hònspban 1 hetet mèregtelenítsek? Èn ùgy gondolom, hogy a szervezetem “szomjaz” rà!

“Szuper ez a program, egy megtorpant (és sajnos már rossz irányba is visszainduló) fogyási folyamatnak adott egy újabb lendületet: 1 hét alatt fogytam majdnem 4 kilót és 1,5-2 cm-el kevesebbet mutatott a mérőszalag, arányosan mindenhol. Ami a legjobban tetszett, hogy nem éreztem, hogy éhezek, illetve, hogy nem kellett külön speciális ételeket készíteni, ezekhez bevásárolni, rákészülni, stb. Kaptam egy kompakt, egyszerű heti étrendet. A kevés bevitt kalória ellenére pedig tudtam dolgozni, sportolni, ugyanúgy, ahogy szoktam. Különösen tetszik, hogy a termékek papírcsomagolásban vannak. Az a tervem, hogy 1-2 hétig vegyes étrendet követek, pár Léber Barbara termékkel, majd ismétlem a programot.” Boda Márta

Marina G. Fehér: 1 hetet próbáltam ki, intenzív sport mellett 2,5 kg jött le, de centiben több. Jövő héten megismétlem 

Egy “kis” karácsonyi meglepi Léber Barbarától:-) Épp a legjobbkor, hiszen az ingerszegény karantén-életmód rajtam is nyomot hagyott.
Lévay Viktória

Kricsfalussy Mária: Az első diétám (1 hetes program)nagyon jól sikerült,szeretném újra megismételni.Meg is rendeltem már az újabb csomagot. Az egy hetes étrendet majdnem 2 hét alatt tudtam csak elfogyasztani, soknak tűnt a napi 5 alkalommali étkezés. Leginkább csak kigyóuborkát fogyasztottam mellé,azt is max.naponta 2 alkalommal.A végeredmény: 9kg minusz!Köszönöm!Nem éheztem,csak élveztem!

TAMARA “Az egy hetes fogyókúra gyakorlatilag nem is fogyókúra, másfél két óránkénti étkezéssel! Az 1 kiló zöldség fogyasztása pár nap után eszméletlen pozitív hatással van a közérzetre és az energiaszintre, a narancsbőröm gyakorlatilag teljesen eltűnt, 4 nap után már ujjatlant, 6 nap után már szoknyát is felvettem bátran! Hihetetlen változás egy hét alatt, akár egy tisztítókúra Nehézségeim csak az első napon voltak, de akkor is csak azért mert annyira tele voltam, és a kúra végén sajnos azonnal visszajött a narancsbőr, de egy nyaralás előtt két hétben ez a diéta bomba formába hozhat!! Ez a program tényleg 1 hét alatt – 1 méret!”

Szabó Melinda: A fogyás elindulásában sokat segített 1 hét alatt 4kg. Ez által agyilag is segített az átállásban . Nem szenvedtem hiányt semmiben, nem eheztem. Ami nem izlett pótoltam salatával.A készitmény a tabblettákkal kiegészítve megkönnyítette a fogyási időt, ezert nem volt nehéz végig csinálni. A lendület nem állt meg és szívesen végig csináltam még egy hetet tudatossan, könnyedén.Nagyon örülök az eredménynek.

LÉBER BARBARA “Mivel önző módon, magamnak – is – dolgoztam ki a módszert a biztos és élvezetes de egészséges súlyvesztéshez, természetesen én próbáltam ki legelőször. Másfél hétig használtam és csak azért nem tovább mert jött egy külföldi meghívásunk egy Spanyol szállodalánc tulajdonos barátainkhoz, annak születésnapjára. Az ottani vendéglátás miatt kicsit lazítanom kellett a étkezésemen. Nekem 6 kiló ment le ezalatt és a narancsbőr teljesen eltűnt. Azt állapítottam meg, hogy aki nem sportol gyakran, annál súlyban jelentősebb veszteséget mutat a mérleg mint az izmosabb alkatoknál. A test állaga viszont mindenkinél azonosan javul. Én éppen akkor nagyon sokat dolgoztam a számítógépnél és szinte alig mozogtam, így nálam nagyon látványos volt a karcsúsodás úgy, hogy közben nem „esett össze a testem”, hiszen a program alatt szinte egyfolytában finomakat ettem. Nem jöttek vissza a kilók amikor abbahagytam. Nyilván próbáltam vigyázni de még amikor kicsit lazábbra vettem, akkor is, a zsigeri szinten kipucolt zsírraktárak már nem épültek vissza.”

Tegnapi nap folyamán kezdtem ez 1 hét ruhaprogramot. Megkell hogy mondjam nagyon nagyot csalódtam benne pozitivan. ❤️❤️❤️ Sok fogyókúrás “izéket” kipróbáltam, de egyikkel sem voltam ennyire megelégedve. Finomat az ételek (ami ilyen “mindenmentes” készíményeknél nem megszokott), könnyen elkészíthetőek. Nem kell a konyhában méregetni napi szintre lebontva az ételeket. Tenyleg nagyon örülök, hogy rászántam magam és belevágtam.  Biztosan rendelni fogom a következő hetet is. Kopócs Ildikó

NÉZD MEG A TERMÉKEKET