LÉBER BARBARA

LÉBER BARBARA divattervező 20 éve működik sikeresen a magyar divatvilág élvonalában és kivételesen széles alkotói portfólióval rendelkezik: az esküvői ruhák, fűzők, alkalmi és báli ruhák, fürdőruhák valamint a minőségi formaruhák mint a MAGYAR HONVÉDSÉG új Köznapi Egyenruhája. A tervezőnek, Léber Barbararának az jelenti a szakmai kihívást és állandó megújulást, ha a divatvilág minél több és minél érdekesebb területein tudja kipróbálni tervezői tehetségét, így az évek során sokmindenre büszkék vagyunk. Léber Barbara a MOME divattervező szakán végzett, mottója: “MINDEN NŐBEN VAN VALAMI GYÖNYÖRŰ, AMIT ÉRDEMES ÉS MEG IS KELL MUTATNI” Ennek jegyében, a ruhatervezés során az a legfőbb szándék, hogy a megrendelő hölgyből a legszebb önmagát hozzuk ki a megfelelő alkalomra valamint minden Léber Barbara által tervezett ruha kényelmes, elegáns és funkcionálisan tökéletesen feleljen meg viselője igényeinek. Igazán sok celeb és menyasszony tisztelt meg azzal, hogy viselte a ruháinkat.
A 2019-20-as év nagyon mozgalmas volt, mert egy nagy fejlesztési projektbe kezdett a cég: BARBARA LEBER LIFESTYLE

Amiért a BARBARA LEBER LIFESTYLE létrejött: 20 év már igazán sok idő, így el lehet képzelni, hogy hány ezer hölggyel volt beszélgetésünk az öltözékek tervezése, elkészítése kapcsán. Egy-egy találkozáskor akár órákat is együtt töltünk. Sokmindenről szó esik ilyenkor az öltözködésen kívűl is. Minden alkalommal betekintést nyerhettem, hogy ki-miben szeretne kisebb változtatásokat. Minden hölgynél, a ruhapróbák során, csak egy kis felesleg volt zavaró. Amiatt a néhány feleseges kiló miatt nem tudták komfortosan érezni magukat a gyönyörű ruhában, amit néhány hét múlva kell majd viselniük. Nagyon sok hasonló eset miatt dolgoztuk ki azt az 1 hetes fogyasztó csomagot (lehet persze ismételni), hogy mire a ruhában meg kell jelenni, addigra az a néhány kiló már eltűnjön és büszkén, önbizalommal tele lehessen megjelenni. A módszer nagyon sikeres és természetesen túlnőtte magát a szalon keretein. Bárkinek beválik aki gyorsan szeretne 2-4 kg-tól megszabadulni. mindezt úgy, hogy szinte egész nap enni kell, ezért utána nem jelentkezik jojo effektus, hiszen nem történt koplalás, tápanyagmegvonás. Az ízek nagyon változatosak, így izgalmas és szórakoztató az 1 hetes étkezés a fogyásért. A BARBARA LEBER LIFESTYLE rendszer a szépséggel is foglalkozik. Sokféle komplex termékünk van a szépség megőrzéséért, öregedésgátlásért és persze a karcsúságért is a zsírégető és alakformáló komplex kapszulák. Gondoltunk a méregtelenítésre és a szénhidrát felszívódásának a gátlására is.

Elkötelezettek vagyunk a kiemelkedő minőség iránt, úgy a ruhák elkészítésének módjában, az alapanyagok kiválasztásában mint a vendégeinkkel való törődésben. Több mint egy éves gondos előkészületi munkák után, megalkottunk egy olyan LIFESTYLE termék rendszert amely - a divat mellett - egyszerre gondoskodik a testünk-szervezetünk minden területével. Termékeink a teljesség igényével lettek összeállítva, magyar fejlesztői háttérrel, fenntartható és lebomló csomagolással és magas hatóanyag tartalmakkal. 

Fontos a BIZTONSÁG és az ellenőrizhető HÍGIÉNIA, ami szintén összefügg a minőséggel. Azért alakítottuk ki a HACCP élemiszerbiztonsági rendszerű élelmiszeripari üzemünket, hogy 100 % legyen a minőség amit magunk és Önök számára kínálunk. A mostani nehéz időkben még fontosabb a biztonságos étkezés, mely még karcsúsodást is garantál az egészség megőrzésével. Mi nők elég hasonlóak vagyunk. Általánosan megállapíthatom, hogy minden hölgy szeretett volna még ideálisabban kinézni ahhoz, hogy a jeles alkalommal még jobb formájában viselhesse a készülő ruhát. Mivel egy ruha megrendelése és annak elkészülte között olykor hetek, sőt hónapok is eltelnek, valóban van idő változtatni sok mindenen az életmódunkban vagy hozzáállásukban, mely változások utána egy életre elkísérhetnek. Természetesen ez nem csak a BARBARA LEBER vásárlókra lehet igaz. Mindannyian szeretnénk szebbek, csinosabbak, energikusabbak lenni. "Én is ugyanúgy mint minden nőtársam. Be kell vallanom, hogy magamra ugyanúgy gondoltam, mint Önökre amikor megalkottuk a LIFESTYLE rendszert. Egy kíváló életmód mellé olyan termékeket hoztunk létre amelyeket én magam szükségesnek vélek az egészségünk, életerőnk, és ezáltal a fiatalosságunk, szépségünk és karcsúságunk elérése érdekében".

Mostani életszakaszunkban a prioritás a fenntarthatóságon van. Háromgyerekes édesanyaként ezt kiemelten kezelem és igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni a cégünk működésében a fenntarthatóságért. Eddig is hoztunk döntéseket a fenntartható termelés érdekében és legújabb kezdeményezésünk az ECO ATELIER Ruhaműhely létrehozása.

RÓLUNK