BLOG

BARBARA LEBER 20 éve a minőségért
06
Márc

A BARBARA LEBER brand már több mint 20 éve élvezi vásárlói bizalmát. A sok év alatt összegyűjtött tapasztalataink elkerülhetetlenné tettek a fejlődést, a portfóliónk bővítését. 

LADINEK JUDIT VÉLEMÉNYE
02
Okt

A FOGYÁSRÓL

A színházi évad nálunk a Madáchban,a Macskákkal indult,most szeptemberben,ami arra ösztökélt,hogy egy gyors és mégis hatékony fogyókúrát keressek.

EZ A LEGJOBB ZABKÁSA AMIT VALAHA ETTEM
02
Okt

Leginkább azért mert finom. De sokminden finom ami nem egészséges, sőt sokminden finom ami kifejezetten káros. Ami a ritka, hogy finom és abszolút túlmutat a szokásos hasonló termékeken.

NEM TUDSZ ALUDNI?
02
Okt

"GYORSABBAN ÖREGSZÜNK". Ezt mondják annak aki nem alszik eleget vagy pihenés szempontjából nem minőségi az alvása. Megfigyelhetjük, hogy többet eszünk a hiányzó energiánk pótlása miatt...

Ez megváltoztatta azt, ahogy a ZSÍRÉGETŐKRE nézek
15
Szept

Ennyi hatóanyag 1 tablettában, hát ez az ami igazán érdekes nekem.

Minden megtalálható benne ami felgyorsítja az anyagcserénket, csökkenti az étvágyunkat segíti a zsírégetést.

Ami a legjobb, hogy intenzív edzés nélkül is van hatása.

Az alapvető összetevők, amelyek nélkül mindez nem lenne ennyire komplex:

TÉNYLEG EGÉSZ ÉLETEDBEN FELESLEGGEL SZERETNÉL KÜZDENI?
15
Szept

 

Pedig csak 1 hetet kellene rászánnod, hogy elindulj a karcsúság felé vezető úton.
EZ TÉNYLEG LASSÍTHATJA AZ ÖREGEDÉST?
15
Szept

Tudjuk, hogy a kollagén nagyon fontos az emberi szervezet számára és mivel ahogy öregszünk úgy csökken a testünk természetes kollagén tartalma, pótlása szinte elengedhetelen. Ki kell emelnünk, hogy leginkább belűlről kifelé hat, tehát el kell fogyasztanunk a megfelelő hatás eléréséért. Előnyeit leginkább a szépségápolás területéről ismerjük:

   

  MEGFELELŐ TEST KONTÚR
  15
  Szept

  Az alábbi remek hatóanyagok együttes hatása kiváló eredménnyel segíthetik a fogyást, alakformálást. Kivételes összetétele egyedülálló a diétát segítő termékek között, a BODY CONTOUR kapszuláknak. Naponta 2x fogyasztva, segít elérni a diétás álom alakunkat.

  HATNAK A ZSÍRÉGETŐK A LUSTÁKNÁL IS?
  16
  Jún

  Rögtön ezzel a jó hírrel indítunk, mert nem mindenki elég elszánt, hogy heti többször járjon fitnesszre, vagy otthon hatékonyan végezzen edzést.

  PORDÁN PETRA A FOGYÁSRÓL
  16
  Jún

  “Van egy NŐ az életemben, aki felé a bizalmam azóta töretlen, mióta 5 évvel ezelőtt megtevezte azt a menyasszonyi ruhát, amiről mindig is álmodtam....

  SZÉNHIDRÁT ÉS A LELKI BÉKE
  16
  Jún
  Este beszélgetünk, nezzük a tévét vagy online filmeket. Jól esik enni közben. Na de nehéz megállni a sok finomság elfogyasztását. Reggelinél még ok, ebédnél is azért még lehet…,