ECO

 

A LIFESTYLE BARBARA LEBER termékek innovatív módon ÜVEG tégelyben és PAPÍR tasakban kerülnek kiszerelésre. Legfontosabb szempontunk, hogy termékeink megőrizzék magas minőségüket és óvjuk a környezetünket.
A BARBARA LEBER brand soha nem használt fel állati bőrt/szőrmét az öltözékek, kiegészítők készítéséhez.

Nagy hangsújt fektetünk a textíliák ujrahasznosítására, így rendszeresen tervezünk öltözékeket a szabás után megmaradt minőségi anyagokból, illetve a még használható maradék textíliákat Óvodáknak adományozzuk a gyerekek kreativitásának segítéséért.

Cégünk gépkocsi parkját már évek óta csak elektromos autók képezik

 Mi vászon táskával vásárolunk. Nagy mérete és kényelmes vállra akasztható füle miatt minden szempontból érdemes használni. Gyártjuk magunkért, a jövőnkért.

Nagy örömmel ajándékoztunk design Védőmaszkokat a Bajcsy- Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet III. Belgyógyászati Osztálya Osztályvezető: Dr. Hermányi Zsolt részére, a Bajcsy- Kórházért Kőbánya és Rákosmente Egészségéért Alapítványnak.

A három gyermekem ovodai éveit tapasztalva, úgy döntöttem, hgy óvodák számára juttatom el a maradék textiliáinkat. A gyerekek nagyon kreatívak, sok kézműves foglalkozás van és kevés az izgalmas alapanyag amit felhasználhatnának. Remélem segíteni tudok a pedagógusoknak és így a gyerekeknek is.

Hiszünk a pozitív energia áramlásában ! Minden évben elajándékozzuk a régi kollekciók ruháit. Így lesz hely az új kollekciónak és örömet okozunk másoknak. Az ALAPTVÁNY AZ ALAPÍTVÁNYOKÉRT nevében, NYILKA ILDIKÓ vette át az adományt.

 

IBS - GUEST TEACHER BARBARA LEBER : IBS vendég előadások. Mindig nagy élmény. A diákok érdeklődőek és motiváltak.  — at IBS International Business School Budapest - Vienna.

Az UNICEF renszeresen megkeres a jótékonysági eseményei kapcsán és mindig örömmel segítünk.